CHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Zergün Deliorman Demirci, ‘Bize verilen görevi en iyi şekilde layıkıyla yapacağız. Herkesin belediye başkanı olacağız. 31 Marta kadar çalışacağız ve başaracağız. Bizler mahalle mahalle kapı kapı geziyoruz. Gittiğimiz her yerde ilgi alaka ile karşılanıyoruz. İnanın başaracağız ben inanıyorum sizlerde inanın. Hep birlikte Alaçam Belediyesini yöneteceğiz.” dedi.

CHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Zergün Deliorman Demirci, Açılışın ardından CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday Cevat Öncü ile Pazar yeri ve esnaf ziyareti yaptık. Bizi güler yüz ile karşılayan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Açılışa Samsun CHP İl Başkanı Mehmet ÖZDAĞ, Eski CHP Millet Vekili Ekonomist Profesör Doktor Hurşit Güneş, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat ÖNCÜ, CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür ÖNDER, CHP Yakakent Belediye Başkan Adayı Burhan BAYRAKTAR CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat CANBAZ ve partililerin katılımı ile Lise caddesinde seçim koordinasyon merkezini açtı.

Halk-1

Halk1

Kaynak: Arzu VURAL