Alaçam'da farklı siyasi partilerden Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılan üyelere rozetleri İlçe Başkanı Süleyman Gültepe ve Cumhur İttifakı Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir tarafından takıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, tüm ülkücüleri yuvaya davet etti.

M H P-1

MHP halkın umududur”

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe “MHP halkın umududur” MHP’nin artık halkın umudu olduğunu vurgulayarak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları hiçbir dönem halka sırtını dönmedi ve her zaman dertleri bu millet, bu vatan oldu. Görüyoruz ki artık halkımızın umudu MHP’dir.

Hep birlikte zaferi elde edeceğiz

 Gültepe, tüm ülkücüleri yuvaya davet ederek, Çok yoğun katılımlar oluyor, her gün onlarca vatandaşımız bizlere gelerek, MHP’ye geçmek istediklerini söylüyor. Bu durum bizleri son derece mutlu ediyor. MHP’ye katılan gönüldaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hep birlikte zaferi elde edeceğiz” dedi.

MHP her geçen gün büyüyen güçlü bir aile

Cumhur İttifakı Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir "Milliyetçi Hareket Partisi olarak her geçen gün büyüyen güçlü bir aile olduk. Bu ailenin birlik ve beraberliğini perçinlemek adına 31 Mart 2024 seçimlerinde 'Devlet ve milletiyle herşeyden önce Türkiye' sloganıyla yola çıktığımız bu seçim sürecinde katılımları ile gücümüze güç katan değerli hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Geçmişte partimizden bir sebepden dolayı ayrılmış tüm ülkücüleri Türk milliyetçilerini partimize tekrardan davet ediyorum. Devletin geleceği bu seçimlerde olacaktır. Ayrıştırmadan birleştirmek ve daha da büyümek için Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerle yol yürüdüğümüz süreçte ülkemizin birliğini kimse bozamayacaktır." dedi.

Kaynak: Arzu VURAL