Yeniden Refah Partisi Alaçam Belediye Başkanı Adayı Avukat Muhammet Ergin, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın izinden giderek milli görüş doktriniyle belediye hizmetleri vereceklerini dile getirerek, “İlçemizde vatandaşlarımızın partimize ve şahsımıza teveccühleri oldukça büyük.

ALAÇAM Şehrine Sahip Çık

31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak için, milli görüş ruhunu yeniden canlandırmak için tüm vatandaşlarımızın oylarına talibim. İlçemizi yeniden bir araya getirerek bir bütün halinde hareket etmemizi sağlayacak çalışmalarımızla geliyoruz. Desteklerini esirgemeyen ve açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemserilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Muhammet Ergin ‘Her şey Alaçam için’ 
Yeniden Refah Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Avukat Muhammet Ergin, Neden aday olduğunu açıklayarak şunları söyledi. ‘Her şey Alaçam için’ diyerek Alaçam'ın derdini bilen, Alaçam'ın sınırlarını bilen, vatandaşın derdiyle dertlenen olabilmek için. Alaçam'ın durağanlığından, uyuşukluğundan çıkması, gelişmesi ve hak ettiği yeri alması için. Dar gelirli ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlı ve engelli kardeşlerimize her türlü yardım ve desteği sağlamak için. İnsanların (evheni-şer) kötünün iyisini aradığı, zoraki oy verdiği biri değil, istediği sevdiği ve coşarak oy vermeye gideceği bir aday olmak için. Gökten zembille inen bir aday değil aranızdan, içinizden, sizlerden birisi olduğum için Yeniden Refah Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı oldum. ALAÇAM Şehrine Sahip Çık dedi.
Açılış törenine Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney, Yeniden Refah Partisi Alaçam İlçe Başkanı Ferdi Çavuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ