19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konus, tarım alanlarına zarar veren bu böcekle mücadelede topyekûn bir yaklaşımın önemine dikkat çekerek, 260 hanede ilaçlama yapılacağını belirtti. Program, Kaymakam İbrahim Civelek, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Galip Baykal ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşti.

Bafra'da iş makinesi ile kamyon çarpıştı: 1 yaralı
Bafra'da iş makinesi ile kamyon çarpıştı: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Kaymakam İbrahim Civelek ise toplu ilaçlamaların bahar döneminde böceklerin bahçelere dönüşünü önemli ölçüde engelleyeceğini vurguladı ve etkin mücadelenin ürün kayıplarını önleyeceğini ifade etti.

19 Mayıs'ta Kahverengi Kokarca Ile Mücadele İlaçlar Dağıtıldı (3)19 Mayıs'ta Kahverengi Kokarca Ile Mücadele İlaçlar Dağıtıldı (4)19 Mayıs'ta Kahverengi Kokarca Ile Mücadele İlaçlar Dağıtıldı (1)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı