Bal liginde şampiyon olarak adını 3. lige yazdıran 1930 Bafraspor'da 8 haziran'da yapılacak olan kongre günü merakla bekleniyor.Şu ana kadar herhangi bir adayın olmadığını belirten 1930 Bafraspor kulubü başkanı Hüseyin Çamaş, "Kimse taşın altına elini koymuyor.Herkes sıkıntılardan kaçıyor.İyi günde herkes burada ama kötü günde kimse Bafraspor'un yanında olmuyor." dedi.
ÖNEMLİ SÜREÇ
8 Haziranda yapılacak olağanüstü kongreyi bekleyen 1930 Bafraspor'da gözler başkan adayılarına çevrildi.Kulislerde bazı isimlerin döndüğü Kırmızı-Siyahlılarda yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor.Şu ana kadar kimsenin adım atmadığını belirten Kulüp başkanı Hüseyin Çamaş, "1930 Bafraspor için hayati önem taşıyan günler başladı.Gerçek Bafraspor sevdalıları artık takıma destek çıkma zmanı geldi.Ama geldiğimiz noktada zor günler yaşayan Bafraspor'a şu ana kadar bizden başka kimse sahip çıkmadı.Oysa bu takım BAL'da şamp,yon olup bizlere3. lig'e yükselme sevinci yaşattı." dedi.
SİHİRLİ DEĞNEK YOK
Ellerinde sihirli değnek olmadığını belirten ve artık kendisinin de yorulduğunu dile getiren Çamaş, "Bizim elimizde sihirli değneğimiz yok.Bu takım alıp yeni baştan tek başımıza oluşturalım.Eğer bir şeyler yapılacak ise el birliği ile yapılacak.Sadece biz ve Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile bu işler olmaz.Korkum şu ki 8 Haziran'daki kongre aday olmayacağından 15 haziran'a ertelenecek.15 haziran'da da aday olmazsa 1 ay sonraya ertelenecek olan kongre, Bafraspor için çok geç olacak.100 bin nüfüslu bir ilçede bu takıma sahip çıkmayacak kişiler olmaması gerçekten üzücü bir olay." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim