Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre 34SA0512 Plakalı, 2016 Model, DACIA Marka, araç satılıktır.  Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik, Rengi Gri, Aracın anahtarı mevcut. Ruhsatı yok. sol dikiz aynası kırık. sağ çamurlukta sürtme izi mevcut. Aracın ön ve arka lastikleri kullanım ömrünü tamamlamış. Araç içinde ve motor kısmında eksik parça olmadığı bilirkişi raporunda mevcuttur.

34SA4746 Plakalı, 2016 Model, FORD Marka, araç satılıktır.Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik, Kasa Tipi Sedan, Rengi Beyaz, Aracın genel durumu iyi. Lastiklerinin ömrünü tamamlamıştır. Anahtar ve ruhsatı mevcut. Araç genelinde muhtelif çizikler var.

34SA4745 Plakalı, 2016 Model, FORD Marka, araç satılıktır. Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik, Kasa Tipi Sedan, Rengi Mavi, Aracın anahtar ve ruhsatı mevcut. Ön ve arka lastikleri kullanım ömrünü tamamlamış. Genel durumu iyi. Muhtelif çizikleri mevcut. Araç içinde ve motor kısmında eksik parça bulunmamaktadır.

34AJE965 Plakalı, 2017 Model, SKODA Marka,araç satılıktır.  Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik, Kasa Tipi Sedan, Rengi Beyaz, Aracın anahtar ve ruhsatı mevcut. sağ arka kapı ve çamurlukta derin sürtme mevcut, araç içinde ve motor kısmında eksik parça olmadığı, akünün tamamen deşarj olduğu, ön ve arka lastiklerin ömürünün tamamlanmış vestepnenin olduğu bilirkişi raporunda mevcuttur.

İlan detayları için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim