Ak Partinin Bulvar Caddesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) miting sonrası Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Doğan Önder ve gençler tarafından Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in doğum günü dolayısı ile sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.


Doğum günü pastasının kesiminden sonra duygularını belirterek  Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Doğan Önder ve partililere, gençlere sürpriz kutlama için teşekkür eden Başkan Semiz aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Büyük Samsun Mitingi ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini  aktardı.

Samsun’umuz yine kazanacak.


Başkan Semiz yaptığı açıklamada,’’ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Büyük Samsun Mitingi, kutlu yürüyüşün kararlılıkla edeceğinin altını çizmiştir. Samsun Cumhur İttifakı’nın kalesi olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu kenetlenme Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde sandığa yansıyacak. Samsun’umuz yine kazanacak.

Samsun merkez ve tüm ilçelerimiz soğuk havaya rağmen liderinin yanındaydı.


Yurt dışından dönen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarında bu hafta Karadeniz Bölgesi'ne ağırlık verdi ve üçüncü büyük seçim mitingini Samsun’da gerçekleştirdi. Samsun tüm sevdasıyla, coşkusuyla ve her geçen gün artan kararlılığı ile Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Samsun merkez ve tüm ilçelerimiz soğuk havaya rağmen liderinin yanındaydı.

Büyük Samsun Mitingi , 31 Mart seçimlerinin de  müjdecisidir.

Türkiye’mizin gelecek yüzyılını şekillendirecek büyük vizyonun lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen böylesi coşkudaki Büyük Samsun Mitingi , 31 Mart seçimlerinin de  müjdecisidir. Feraset sahibi bu aziz millet kararını vermiştir.
Bafra’mızda böylesi görkemde ve sevdada gerçekleşen Büyük Samsun Mitingi’nde alandaki yerini alarak bu kararlılık zincirinin en önemli halklarından biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Mitingimize katılan tüm kardeşlerime kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Böylesi büyük ve güzel bir ailenin bir parçası olmak bizler için her zaman gurur vesilesi oldu. Bu onuru ve gururu ömrümüz boyunca taşıyacak, gösterilen teveccühe layık olmak için tüm kalbimizle çalışmaya Allah’ın izniyle devam edeceğiz.’’ dedi.

ak-parti-bafra-ilce-baskani-ibrahim-semiz-feraset-sahibi-bu-aziz-millet-kararini-vermistir.pngak-parti-bafra-ilce-baskani-ibrahim-semiz-feraset-sahibi-bu-aziz-millet-kararini-vermistir-001.pngak-parti-bafra-ilce-baskani-ibrahim-semiz-feraset-sahibi-bu-aziz-millet-kararini-vermistir-002.png

Kaynak: Arzu VURAL