AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı’nı buruk karşıladıklarını ifade eden Başkan SEMİZ, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Depremin yaralarını sarmak için seferber olduklarını dile getiren Başkan SEMİZ, “Her ne kadar Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi huzurunu yaşasak da ülkemizde meydana gelen depremler nedeniyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

‘HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA RAMAZAN AYI’NI SAHADA GEÇİRDİK’

                AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayı boyunca sahada olduğuna değinen İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ, “Sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayı boyunca Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, Milletvekili Adaylarımız, İl Başkanımız ve Belediye Başkanımızla birlikte hemşerilerimizin sofralarında iftara misafir olduk. Ana kadememiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla; depremzede ailelerimizin iftar sofralarına konuk olduk, yoksul, yetim ve öksüzlerimizin yanında olduk, yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ramazan’ın bereketini tüm hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da ve her daim yine aynı şekilde hemşerilerimizle beraber olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle ifadelerime son verirken bir kez daha asrın felaketinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar, tedavisi devam eden kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, muhabbetle selamlıyorum.” Diye konuştu.

                Başkan SEMİZ, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Bayramlaşma programının 21 Nisan 2023 Cuma günü Bayramın birinci günü saat 13.45’te Milletvekilleri, Milletvekili Adayları ve Belediye Başkanının katılımıyla AK Parti Seçim İrtibat Merkezinin önünde yapılacağını sözlerine ekleyerek vatandaşları davet etti.