AK Parti Samsun İl Seçim Koordinasyon merkezi Ticaret Bakanı ve Samsun 1. sıra millet vekili adayı Mehmet Muş'un katılımıyla açıldı.

AK Parti Samsun'da seçim çalışmalarına görkemli bir açılışla start verdi. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Ticaret Bakanı ve Samsun AK Parti 1. sıra millet vekili adayı olan Mehmet Muş'un konuşmaları dikkat çekti. Samsun il Başkanı ve diğer millet vekili adaylarının selamlama konuşmalarından sonra kürsüye çıkan bakan Muş ''Samsun ülkemizin önemli illerinden ; limanları , ticaret ,sanayi, turizm ve tarım faaliyetleri ile birçok özelliği bulunan nadir şehirlerimizden biridir. Biz bu şehirde üretimi ,refahı daha fazla nasıl arttırabiliriz düşüncesi ile buradan aday oluyoruz.Ticaret Bakanlığı ve diğer bakanlıklar uhdesinde Samsunumuzu daha da yukarıya taşıyacağız.'' dedi. 

''Samsun kurtuluş mücadelesi fişeğinin yakıldığı şehir''

Sözlerine eden bakan Muş ''mücadele 100 yıl önce buradan başladı ve bugün biz Türkiyenin 2. Yüzyılı için buradayız Türkiye'nin 2. yüzyılını inşaa edeceğiz, Türkiye'yi ikinci yüzyılda çok daha farklı yerlere taşıyacağız. Hem siyasal hemde ekonomik güç dengelerinin değiştiği dönemde , Türkiye'yi hem sözü sayılır hemde ekonomik olarak daha iyi bir noktaya taşıdık. Geçmiş ile mukayese edildiği zaman Türkiye son 20 yılda çok daha ileriye gitmiş bir ülkedir ; milli geliri 10 bin doların üzerine çıkmış , dış ticareti 700 milyar dolarların üzerine çıkmış bir ekonomidir.''dedi

''Her bir Samsunlu'nun dertleri ile dertleneceğiz''

Bakan Muş Konuşmasının sonunda ''Şehrimizin kalkınması ile ilgili elimizde ki bütün imkanları seferber edeceğimizden şüpheniz olmasın. Bu şehri Çok daha iyiye taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Her bir Samsunlu'nun dertleri ile dertleneceğiz sıkıntısı bizim sıkıntımız ve ben sizlerin millet vekili adayınız ve bakanınız  olarak buradaki diğer millet vekillerimiz ile gece gündüz daha güçlü daha güzel ve daha büyük bir Samsun için çabalayacağız '' dedİ. Konuşmaların ardından toplu kurdale kesimi ile Samsun İl Seçim Koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Mahmut AY - Ercan ÜSLÜ