Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 4 buçuk yıldır sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde kırsalda 3 bin 705 noktada çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 bin 500 kilometre reglaj çalışmasında 450 bin 458 ton malzeme serilen yollar iyileştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Öte yandan ilçenin 72 mahallesinde kırsal ulaşım ağını beton yol ile güçlendiren Altınordu Belediyesi, mahallelerin grup yollarında da asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Temmuz ayında yaşanan taşkınlar sonrası afetinin hasarlarını da onaran Altınordu Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi mevcut yollarda reglaj, malzemeli bakım onarım, boru atma ve yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Selde zarar gören yollar ise taş tahkimat duvarlar ile güçlendiriliyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Gece-gündüz çalışarak ulaşım soranlarımızı önemli ölçüde çözüme kavuşturduk. Daha yapılacak çok işimizin olduğunun farkındayız. Şehrimizi her alanda geliştirmek, güzelleştirmek, standardını yükseltmek ve daha yaşanabilir hale getirebilmek için hemşerilerimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: