Hayırsever iş insanı Akif Arslan ile eşi Serpil Arslan’ın evlatları iş insanı Selahattin ile Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Sabahaddin Sarı ile eşi Havva Sarı’nın biricik kızları Büşra düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Sheraton Grand Samsun Otel’in balo salonunda düzenlenen törende canlı müzik eşliğinde salona giren genç çift ilk danslarını gerçekleştirmesinin ardından nikâh merasimine geçildi. 


Genç çiftin şahitliklerini, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Prof. Dr. Selahattin Sarı yaptı.
Nikâh akdini gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş genç çifte, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh akdinin ardından evlilik cüzdanı ise Samsun Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Zihni Şahin tarafından geline takdim edildi. 


Nikah merasiminin ardından canlı müzik eşliğinde danslarını ederek herkesi büyüleyen genç çift, kendileri için hazırlanan düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram etti. Genç çift kendilerini bu günlerinde yalnız bırakmayan konukların masalarını tek tek gezerek teşekkür etti.
Düzenlenen görkemli törene protokol üyelerinin yanı sıra daire müdürleri, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile iş dünyası ve eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Editör: TE Bilisim