Atakum Belediyesi'nin CHP'li mevcut Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, tekrar aday gösterilmezken, AK Parti'nin kadın adayı mimar Özlem Maraş, "Atakum'a kadın eli değecek" sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'nin eski Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş ise, İYİ Parti'den aday gösterildi. Bektaş, sandıktan çıkacak sonucu etkileyecek diğer bir güçlü aday konumunda. 

Atakum Belediyesi Seçimlerinde Kıyasıya Yarış1Atakum Belediyesi Seçimlerinde Kıyasıya Yarış2Atakum Belediyesi Seçimlerinde Kıyasıya Yarış3

Samsun'da, CHP'nin kalesi olarak bilinen Atakum ilçesinde 31 Mart yerel seçimleri öncesi kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Seçime 10 gün kala adaylar sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Atakum Belediyesi'nin mevcut CHP'li Başkanı Av. Cemil Deveci, yeni dönem için aday gösterilmedi. CHP, Deveci yerine partinin genç kadrolarında görev almış Serhat Türkel'in adaylığı ile yola devam ediyor. İlçede CHP'nin en büyük rakibi AK Parti ise, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin eski meclis üyesi mimar Özlem Maraş'ı aday gösterdi. Maraş, "Atakum'a kadın eli değecek" sloganı ile sahadaki çalışmalarına soluksuz devam ediyor. Diğer taraftan Atakum Belediyesi'nde bir dönem Başkanlık yapan eski AK Parti'li Adem Bektaş, yeni dönemde İYİ Parti'nin adayı olarak sahada yer alıyor. Seçimlerin üç isim arasında kıyasıya geçeceği öngörülürken, sandıktan hangi ismin çıkacağı ise şimdiden merak konusu.

Kaynak: Mehmet Ünlü