Bafra Ak Parti  İlçe Başkanlığı 'Teşkilat İftar Programı ' Elya Bolo salonunda vatandaşlar ve Teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleşti . İftar Programının selamlama konusmasını  Bafra İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz yaptı.

 
Başkan Semiz konuşmasında; 
Kutu içinde bir oy bile çok önemli. Onun için biz AK Parti'ye oy vermeyeceğini başka siyasi Partili olduğunu düşündüğümüz arkadaşlarımızı ikna edecek tapu ikna ederken de Bu seçimin Öncelikle kimin kimin yanında yer aldığında anlatabilmemiz lazım.
 AK Parti Cumhur ittifakı milletin yanında dünyadaki bütün mağdur ve mazlum Milletlerin  yanında ama kendilerini millet ittifakı olarak nitelendiren  muhalefet partisinin  de Yanında kimler var ona çok iyi bakmamız lazım. Muhalefetin yanında HDP var PKK var İsrail var Amerikalılar Türkiye'nin işte ve dışta ne kadar düşmanları varsa hepsi muhalefetin yanında.


 AK Parti Biz yapacağız diyor ve yaptıklarını icraatlarını anlatmamız lazım.  Onun yanında yapacaklarını da anlatmamız lazım ama muhalefet partisine baktığımız zaman söyledikleri Biz şunu yapacağız demiyorlar şunu yıkacağız geldiğimizde şu projeyi iptal edeceğiz ve ortakları olan HDP'ye PKK'nın sözcüsü olan siyasi partiye söz vermişler ama ne söz verdiklerinde söylemiyorlar .
Değerli hemşehrilerin bunları çok iyi anlatabilmemiz lazım. Seçim çalışması sırasında geçmiş olduğumuz mahallelerde birkaç tanesinde muhalefet partisinde yer alan bir genç işte eleştiriyor eleştiriyor ve  sadece muhalefeti muhalefete yer veren Fox TV ve Halk TV izliyorsun sen Doğru diyorsun Ben başka kanal izlemiyorum orada da Türkiye'de yapılan hiçbir şeyi göstermiyor her şeyi kötülüyorlar Onun için muhalefette yer alan ve muhalefet partisine oy verecek olan kişileri de bilgilendirmemiz gerekiyor.


Bunları çok iyi bir şekilde anlatabilmemiz lazım bu seçimde yine Ak parti kazanacak. Girmiş olduğumuz mahallelerimizde vatandaşların tepkisini çok olumlu yönde olduğunu görüyoruz. Ancak biz kazanacağız diye yerimizde durmak yok.  Biz gece gündüz demeden burada 24-25 gün kala seçime hiçbir boş vaktinizi geçirmemeniz gerekiyor.  Biz girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 15 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı ve büyük çoğunlukla mecliste milletvekillerimizle birlikte tekrar AK Parti iktidar olacağız. 
Parimizde bayramlaşma saat 13.45'te partinin önünde SKM önünde olacaktır. Hepiniz davetlisiniz. İftar programınıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum saygılar sevgiler sunuyorum, dedi.


Programda konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç;  Bir Ramazan'ı daha geride bıraktık.  Cenabı Hak İnşallah bir sonraki Ramazan'a sağlık sıhhat içerisinde gene böyle bir akşamda bir arada idrak etmeyi nasip eder.  Yarın Bayramımızın bayramlaşma programı  saat 11'de İnşallah Alparslan Türkeş parkında olacak. Hepinizi bayramlaşma programımıza davet ediyoruz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. 
Bizim için çok tarihi bir seçim. Bu seçimde biz inanıyoruz ki, hiç şüphemiz yok bunu bütün samimiyetimle  cani gönülden söylüyorum. Sayın cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve aynı işi hızla aynı şekilde Türkiye'nin gelişmesi büyümesi gelişmiş ülkelerle aynı safta yer alması için çalışacağız.  Ama bunun yanında tabii ki bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlar alırken mecliste daha güçlü olabilmesi için illetvekili sayısı yüksek olması gerekiyor.Hem Cumhur ittifakının hem de AK Parti olarak bizim oylarımızın yüksek olması gerekir.  Bu son derece önemli seçim.  İnşallah 14 Mayıs akşamına kadar hep beraber bütün gayretinizle çalışacağız.  Ben bugüne kadar yapılanlarla ilgili detaylı şeyler anlatmak istemiyorum.


Bildiklerimizi biz bundan sonra etrafımızdaki insanları anlatacağız. Önümüzde 23 gün var bu 23 günü en iyi şekilde değerlendirmeniz lazım. Teşkilat olarak partimizin cumhurbaşkanımızı yaptıklarımızı yapacaklarımızı Cumhurbaşkanımızın vaat ettiklerini,  Nasıl dünyada belirli bir noktaya getirmişse itibar sahibi yapmışsa bundan sonra Allah'ın izniyle aynı şekilde devam edecek,  bunların devam etmesiyle gerçekleşmesi için Türkiye'nin hak ettiği yeri bulması için 14 Mayıs seçimlerini mutlaka ve mutlaka kazanmamız lazım.  Ben bu duygu ve düşüncelerle  hayırlı akşamlar diliyorum. Geceniz hayırlı olsun, diyerek tamamladı.


28. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Şenocak konuşmasında;  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye 100 Yılı vizyonu inşaatı için partimizin her kademesi var gücüyle çalışmaktadır. Gönülleri fethederek ilerlediğimiz faaliyetlerimiz 14 Mayıs gecesi Türkiye Ak parti'miz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi bir zafer olarak tarihe not düşülecek seviyede iktidara taşıyacaktır.  Bu seçim ülkemizin sınırlarını aşan bir seçim olacaktır. 


İslam dünyası bu seçimi bekliyor, Mazlumlara zulmetme niyetinde olanlar bu seçimi bekliyor, Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti 14 Mayıs'ın galibi olacaktır.  inşallah Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine girerken durmadan yorulmadan yola devam edeceğiz. Bu duygularla Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun. Allah'a emanet olun hayırlı akşamlar diliyorum dedi. 


Programda son olarak  Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı bir konuşma yaptı.  Orhan Kırcalı konuşmasında; Sözlerime başlarken Sayın bakanımız Mehmet Muş Bey'in  Selamlarını ve hürmetlerine iletiyorum. Kendisi de bu toplantıya katılacaktı fakat bir programı olduğundan dolayı katılamadı.  İnşallah ilerleyen günlerde daha geniş katılımla hep birlikte sayın bakanımızla birlikte bir programın birlikte gerçekleştireceğiz.  Ben de Sayın bakanımızla aşağı yukarı 5 yıl 6 yıl çok yakın mecliste çalışma fırsatı elde ettim. Özellikle grup Başkan Vekilliği görevini ifade ederken Sayın bakanımızla çalışma fırsatlarımız oldu.  


Değerli arkadaşlarım güçlü bir ekibimiz var. Kadın kollarımız güçlü adaylarımız güçlü. Teşkilatımız güçlü. İnşallah şimdi bu güçlü teşkilata yeni arkadaşlarımızı katılmasıyla birlikte gücümüze güç kattık. Sonuç odaklı çalışan kardeşlerimizle birlikte 14 Mayıs  seçimlerini kazanacağız.
Bizden önceki konuşmalarda konuşmacı arkadaşlarımızla başarılarımızda ifade ediyorlar. Değerli dava arkadaşlarım  14 Mayıs'ta kimin kiminle yol yürüdüğünü açık seçik bir şekilde hep birlikte görüyoruz  Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı belirlenene kadar altılı masa; Kılıçdaroğlu'nun adaylığı belirlendi oldu Yedili masa.  Daha önceden masanın altında sağımda solumda gitmemeye çalıştıkları HDP şimdi masanın üzerine çıktı. Masayı yönetiyor masaya da talimatlar veriyor. Delikanlı terörist başları da masaya o isim hepimizin gözü önünde cereyan ediyor. Biliyoruz ki 17 ilçemiz bu yedili masaya fırsat vermeyecektir. 

14  Mayıs bu kadar değerli ve önemli İnşallah hep birlikte   Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oy oranıyla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 14 Mayıs'ta kardeşimizin eşimizin dostluğumuzun amcamızın yengemizi mahalledeki köydeki tüm komşularımızın oylarından mesulümüz. Sizler Allah'a emanet olun. Hepinizi saygı ve sevgiye selamlıyorum dedi.
Programın sonunda mahalle muhtarlarına hediye takdim edildi.