Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Bölgesel Egemenlik Kupası 19/21 Nisan tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu’nda yapıldı.

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (5)Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları gösterdikleri başarılar ile yine Bafra'nın gururu olmaya devam ettiler                                     

Müsabaka çeşitli illerden 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Bu organizasyonda başarılı olan sporcular, Temmuz ayında Trabzon'da düzenlenecek olan Bölgesel Türkiye Kupası Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler. Bafra’dan da 7 sporcu bu başarıyı elde etti.

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (6)Havalı Tüfek branşında Yıldız A Kadınlar kategorisinde 2.lik ve 3.lük, Minik Kadınlar Kategorisinde 1.lik, Havalı Tabanca branşında Genç Kadınlar Kategorisinde 2.lik, Minik Kadınlar kategorisinde 2.lik elde ettiler.

Havalı Tüfek kategorisinde Yıldız A Kadınlarda Tuğsem Ecrin Avcı 2. sırayı, Sümeyye Kalender ise 3. sırayı aldı. Minik Kadınlarda ise Almila Elif Yüksel birinci oldu.

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (4)Havalı Tabanca kategorisinde Genç Kadınlar Tabanca dalında Ezginur Türkmen şampiyon olan olarak ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) barajını bir kez daha geçti. Ayrıca yurt dışı milli takım barajını çok az bir puan farkıyla kaçırdı. Minik Kadınlar Tabanca kategorisinde Aysima Liman 2. sırayı elde etti.

Bafralı sporculara, ödüllerini Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu yönetim kurulu üyesi Osman Kulaberoğlu verdi.

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (3)Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının gösterdikleri başarılar ile gurur duyduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daha nice başarılarda kendilerinin destekçisi olmayı sürdüreceklerini belirtti

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (1)

Bafra Belediyesi Gsk Atıcılarından Bir Başarı Daha (2)

Kaynak: Ezgi ÜNLÜ