Virüsün ülke gündemine geldiği ilk andan itibaren ilçe genelinde her türlü önlem ve uygulamayı hayata geçiren Bafra Belediyesi, pazar yerleri, Büyük Sanayi Sitesi, Kızılırmak Sanayi Sitesi ve Sebze Meyve Halinden sonra ilçedeki esnaflara da maske dağıtımını sürdürdü.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ekiplerimiz Baframızda esnaflarımıza maske dağıtımını sürdürmenin yanında sosyal mesafe alanına ve hijyen kurallarına da dikkat ederek çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımız da oldukça duyarlı ve dikkatli davranıyor. Korona virüs salgını ile mücadelemiz 24 saat aralıksız sürüyor. Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak bu virüsten daha hızlı şekilde kurtulacağız” dedi.
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Bafralı esnaflar, maske dağıtımı için Bafra Belediyesine teşekkür etti.
Bafra belediyesinden esnafa maske
Korona virüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bafra Belediyesi ilçedeki esnaflara maske dağıtımı yaptı.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
'Yeşil Vatan'a Samsun'dan yılda 3 milyon fidan
Gizem ve Berkay Aşklarını Bir Ömürlük İmzayla Taçlandırdılar
Canikli gençlerden TEKNOFEST ve TÜBİTAK'ta büyük başarı
Bafra'da otomobil aydınlatma direğine çarptı, sürücü yaralandı
Hacı Nail Taşkın Kan Alma Birimi'ne Anlamlı Aile Ziyareti





