Bafra Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapılacak okullarda yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor.
Çok sayıda öğrenciyi yakından ilgilendiren YKS’nin 27-28 Haziran tarihlerinde yapılmasına karar verilmesiyle harekete geçen Bafra Belediyesi ekipleri okullardaki hijyen ve dezenfektan çalışmalarına başladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada öğrencilerin hijyen ortamında sınava girmesi için okullarda korana virüse karşı dezenfekte çalışması başlattıklarının belirterek, "Çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek olan YKS sınavı öncesinde biz de üzerimize düşen görevleri yerine getirerek dezenfektan çalışmalarımıza hız verdik. Çocuklarımızın ve ailelerimizin gönülleri rahat olsun" dedi.
Bafra Belediyesi’nden YKS öncesi okullara dezenfeksiyon
Bafra Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapılacak okullarda yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da balkondan düşerek hayatını kaybeden inşaat mühendisi toprağa verildi
Bafralı İş İnsanı Sedat Şahin’den Bafra OSB ve Sera OTB’ye Ziyaret
Kavak'da hafif ticari araç ile traktör çarpıştı
Samsun'da 3 çocuk babası şahıs hobi atölyesinde asılı bulundu
Kesilen ayva dalı tartışmasında amcasını öldüren gurbetçi: 'Pişmanım'



