Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Cem Dere, yeniden dernek başkanlığına seçildi.

AK Parti Heyetinden Bafra TSO’ya Ziyaret
AK Parti Heyetinden Bafra TSO’ya Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Genel kurul sonrası yapılan açıklamada, KOSDER’in birlik ve beraberlik anlayışı doğrultusunda faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, "Kültürel mirasımıza sahip çıkmaya ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde kültürel, ticari, eğitim, sanat, sosyal sorumluluk ve yardım kampanyalarına yönelik projelere ağırlık vererek derneğimizin faaliyetlerini daha da ileriye taşıyacağız." ifadelerine yer verildi.

KOSDER Yönetim Kurulu, genel kurula katılım sağlayan ve destek veren tüm üyelere teşekkür ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Batuhan SELÇUK