Kuşkusuz bu başarılarda gerek Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk ile teknik ekip, antrenörler ve yönetiminin yanısra; özverili mücadelesiyle futbolcularımızın ve bizleri hiç yalnz bırakmayan fedakâr taraftarlarımızın da emeği bulunuyor.

Mevlanaspor Futbol Şube Sorumlusu Arif Özürk, U 14 Takımının elde  ettiği başarıları ve son gelişmeler hakkında şunları söyledi:

E  Grubu'nda mücadele eden; Bafra Mevlanaspor U 14 takımımız, ikinci yarıya da güzel başlangıç yaptı.

 19 Mayıs Belediye Spor ve ardından Alaçam deplasmanından ve de kendi sahamızda Bafra'mızın diğer takımı Genç Bafra Spor'u yenerek; ikinci devreye de, 3'te 3 yaparak başladı.

Teknik yönetim ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyor; bu süreçte bizlere maddi mânevi desteklerini esirgemeyen sayın Servet Şengül beye; sayın Oğuzcan Türk'e, sayın İsa Köprü 'ye, sayın Şenol Dursun'a, güzide yerel ve ulusal basınımıza ve kısaca; bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur ve bizler bu başarıyı gerçekleştirebilecek poTansiyel ve inanca da sahibiz.

Fakat; şampiyon olamazsak bile; en önemli faktörün; fair-play anlayışı taşıyan centilmenlik ve spocu kardeşliğinin ön plânda  gelmesidir ki tüm takımlarımızı da bu anlayışla hareket etmeye davet ediyoruz."

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Editör: Yunus Koncak