Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı  yapıldı. Dernek başkanı Mümine Ersin ve  yönetimi güven tazeledi.

10. Ağustos 2010   tarihinde açılışı yapılan Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin  ikinci olağan genel kurul toplantısı 20. 04. 2013 cumartesi günü saat 13. de Kızılırmak mah. Ahmet çavuş sokakta bulunan dernek binasında 53 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda gerekli çoğunluğun sağlandığı tespit edildikten sonra Divan heyeti oluşturuldu.

Divan başkanlığına Hakan Keser, başkan yardımcılığına Hakan Uncu, Kâtip üyeliğine Şadi Serbest oy birliğiyle seçildiler.

Divanın teşekkülünden sonra, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimiz için 1. dakika saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu. Yönetim kurulu adına  başkan Mümine Ersin in   faaliyet raporu ve üç yıllık bütçe konuşmasının ardından yönetim  ve denetim kurulu  faaliyet raporu ve bütçe divan heyetince üyelerin oyuna sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilerek hesaplar ibra edildi. Dernek organlarının seçimine geçildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mümine Ersin ve listesi toplantıya katılan  53  üyenin tamamının oyunu alarak  güven tazeledi.

Seçimin tamamlanmasından sonra Mümine Ersin yaptığı konuşmasında aziz şehitlerimizin maneviyatını kahraman gazilerimizin onurunu incitmeden derneği aile şirketine çevirmeden asker- polis, şehit-gazi ayrımı yapmadan hizmetlerine devam edeceklerini ifade ederek şahsına ve ekibine güvenlerinden dolayı üyelerine teşekkür etti.

Yönetim kurulu                                        Denetim Kurulu                     Disiplin Kurulu

1- Mümine ERSİN                                     1- Hakan UNCU                 1- Şadi SERBEST

2- Sebahattin KOÇAK                               2- Gülhan SARI                  2- Muharrem KALKAN

3- Hakan KESER                                        3- Emel BOŞNAK                3- Bayram BAYAR

4- Duran AYBAR                                       4-Cemal AVCI                     4- Ramise ŞAHİN

5- Meryem TOKUR                                   5- Emine YILMAZ             5- Selahattin CEMAL

6- Halil TOPAL                                           6- Hüseyin DENİZ              6- Ayla YILDIZ

7- Hamza ALTAY

8- Remzi GÜLAL

9- Fevzi AKGÜN

10-Nezahat DURSUN

Editör: TE Bilisim