Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Samsun Üniversitesinin ev sahipliğinde, Amasya, Çankırı Karatekin, Hitit, Kastamonu, Ondokuzmayıs, Ordu, Sinop ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitelerinin paydaşlığında düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF’24) sponsorlarına ve tüm katılımcı firma/kurumlara yönelik gala yemeği ve teşekkür plaketi takdim töreni gerçekleştirildi.

Yaptığı katılım ve sponsorluğundan dolayı ise sektöründe lider konumunda olan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise teşekkür plaketi ile taçlandırıldı. 

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası (2)Plaketi DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Finans Müdürü Gülşah Şenol Kocabaş ile birlikte alan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise teşekkürlerini sundu. 

Teşekkür plaketi ise Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Aydın takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası (1)

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonunda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, açılış konuşmasında sponsorların fuardaki katkılarının önemine değinerek, onların desteği sayesinde OKAF’24’ün genç profesyoneller ve öğrenciler için unutulmaz bir deneyim haline geldiğini vurguladı. Prof. Dr. Aydın, “Bu gece burada, OKAF’24’ü destekleyen her bir kurum ve bireye en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu birliktelik sayesinde, gençlerimize 100 yıllık mirasımızı taşıyarak geleceklerini şekillendirmeleri için ilham veren bir platform sağladık.” dedi.

Konuşmasının ardından, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın tarafından Orta Karadeniz Kariyer Fuarının sponsorlarına plaket takdimi gerçekleştirildi.

Yunus KONCAK

Editör: Yunus Koncak