Seminere Özel Medi Bafra Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr.Aytaç Türköz, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Taner Kaya ve Eğitim Hemşiresi Merve Atmaca konuşmacı olarak katıldılar.

Eğitim Hemşiresi Merve Atmaca tarafından gerçekleşen sunumda acil durumlarda uygulanması gereken temel ilk yardım uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bafra TSO’ dan

Atmaca “Herkes ilk yardım yapamaz. Ancak ilk yardım eğitimi almış kişiler bu uygulamayı yapabilir. Aksi takdirde yaralıya faydadan çok zarar verilebilir. Kişiye uygulanan ilk yardım onun tüm yaşamını olumlu ya da olumsuz etkileyebilir” dedi.

Op. Dr. Aytaç Türköz ve Op. Dr. Taner Kaya katılımcılar tarafından gelen soruları cevaplayarak yanlış yapılan ilkyardım müdahalelerin nasıl sonuçlandığı hususunda yaşamış oldukları vakalar üzerinden örnekler verdiler.

Bafra TSO’ dan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Turgay Özgür Topkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Tevfik Türken ve Niyazi Kesim ile Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin ve Oda Personelinin de yer aldığı seminerde konuşmacılar ve katılımcılara teşekkür edilerek Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin talepleri doğrultusunda Eğitim ve Seminerlerimiz devam edecektir” açıklamalarında bulunuldu.

Bafra TSO’ dan