T.C. Adalet Bakanlığı Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Türk Halk Müziği Korosunun Şef Gamze SÜRMELİ yönetiminde vereceği 19 Mayıs Gençlik Konseri bugün saat 19.30’da Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konsere ilgi yoğun oldu.

Konserin açılış konusmasını Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy yaptı. Aksoy, "Bafra adliyesi için bir ilki gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Türk Halk Müziği Koromuz  8 aydır çalışmalarına devam ediyor. Herkese iyi eglenceler diliyorum dedi. 

Aksoy, konuşmalarına şöyle devam etti:

"Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemelerimiz, avukatlarımız, açık ve kapalıcezaevlerimiz, denetimli serbestlik müdürlüğümüz olarak biz büyük bir aileyiz. Görev yaptığımız üç yıllık süre boyunca Anayasa ve kanunlarla verilen yargısal
hizmetleri yerine getirmek için büyük bir gayretle çalıştığımız gibi kurumsal dayanışma ve kurumsal aidiyetin güçlenmesi adına planlı bir dizi sosyal ve kültürel faaliyette bulunduk. Bunlardan en sonuncusu olan ve birazdan izleyeceğimiz Türk Halk Müziği koromuz, yaklaşık sekiz aydır büyük bir özveriyle çalışıyor. Koro şefimizi, koristlerimizi ve orkestramızı şimdiden tebrik ediyorum. İcra edeceğimiz konser nedeniyle çok gururlu ve heyecanlıyız.Çünkü bu konser Bafra Adliyesi tarihinde ilk olma özelliği taşımaktadır. Bununla birlikte ülkemizde de bizimle eşdeğer olan il ve ilçe adliyelerinde örneği
olmayan bir oluşuma hayat verdiğimiz için de emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrikediyorum. Sözlerime burada son vererek hepinize keyifli seyirler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.