Bafraspor'un Başkanı Gökhan Göz, acil toplantı düzenleyerek yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi.

‘’BÖLGESEL AMATÖR LİGİ’NE ÖZEL PİRİM’’

Başkan Gökhan Göz, toplantı öncesinde Bafra Aybelya Tatil Köyü'nde bir araya gelerek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Bu buluşmada takımın mevcut durumu ve gelecek hedefler hakkında önemli konular ele alındı. Başkan Göz, futbolcuların ve teknik ekibi dinleyerek, kulübün daha da güçlenmesi için yapılması gerekenleri belirterek Bölgesel Amatör Ligine özel pirim verdi.

Bafraspor Yönetimi Gökhan Göz Başkanlığında Toplandı (1)‘’YENİ TRANSFERLER YOLDA’’

Toplantının ardından, Bafraspor yönetimi önemli kararlar alarak kulübün gücünün güvencesini yapılacak yeni yapılacak transferlerle hedeflediklerini amaçladı. Başkan Gökhan Göz, basına yaptığı açıklamada, "Bafraspor'un başarısı için gereken adımları yani transferleri yapmaya kararlıyız. Kulübümüzün vizyonunu ve performansını denemek adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

Bafraspor Yönetimi Gökhan Göz Başkanlığında Toplandı (3)Olağanüstü toplantının ardından alınan kararlar, Bafraspor camiası tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Kulübün geleceği için atılan bu adımların başarıyla sonuçlanması için tüm çalışmaların birlikte hareket etmesi bekleniyor.

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ