BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin kendi memleketi Bafra'da Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Yönetimini, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve yönetimini ziyaret ettikten sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Ziyaretler esnasında vatandaşlar ve esnaflar BBP Samsun Milletvekili Adayı Bahadır Şahin’e büyük ilgi göstererek başarılar diledi. Şahin ziyaretlerde 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde partisinin politikalarını anlattı.

Bafra'da büyük ilgi gören ve Samsun'dan Milletvekili çıkararak tarih yazacaklarını ifade eden BBP Samsun Milletvekili 1.sıra Adayı Bahadır Şahin "Bugün memleketimle bir kez daha gurur duydum. Bizleri kendi evlatları gibi ağırlayan, teveccüh gösteren, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.
Bu seçimlerde hiç bir şekilde baraj sorunu yaşamayacaklarını ve tüm illerden milletvekili çıkararak mecliste güçlü bir şekilde yer alacaklarını söyleyen Şahin; "Partimiz toplumun her kesiminden oy alabilecek kapasiteye sahip olup yapılan anketlerde bunu göstermektedir Çok çalışacağız, gayret edeceğiz, halkımızın helal oylarıyla ülkemizin sorunlarına, halkımızın özlem ve beklentilerine her konuda sahip çıkacağız." diye konuştu. Samsun'da parti olarak güçlü olduklarını tüm teşkilat olarak başarıya odaklandıklarını sözlerine ekleyen Şahin; "Bizler bu dönem Samsun'dan vekil çıkaracağımıza ve parti olarak büyük bir başarıya imza atacağımıza inanmış durumdayız. Bu gücümüz var. Samsun halkının desteği ve bizlerin azmi ve kararlılığıyla başaracağız, başaracağız ve başaracağız." şeklinde konuştu.   Bahadır Şahin'in çalışmalarına BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Alican Kocaman, Teşkilat Başkanı Baki Öztürk, milletvekili adayları Yılmaz Akkuş ve Aysel Kesim, Atakum ilçe Başkanı Resul Saraçoğlu, iş insanları Türker Yüksel, Isa Köprü  ve Hüsnü Bektaş'ta katıldı.