Deva Partisi Bafra İlçe Başkanı Erdinç Çağlar;  “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erdinç Çağlar; mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Ayı’nı daha geride bırakırken; muhabbet ve kucaklaşma günü olan bir bayrama daha sağlık içerisinde erişmenin huzurunu yaşıyoruz.

Bu sene Ramazan Bayramı’na 6 Şubat’ta yaşanan ve Asrın Felaketi olarak nitelenen deprem afetinde kaybettiğimiz canlarımızın acısıyla giriyoruz. Bayramların acıları hafifletme, yaraları sarma, dayanışmayı büyütme, kardeşliği güçlendirme zamanları olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla millet olarak bayramımızı; deprem felaketinde ailesini, yakınlarını, sevdiklerini ebediyete uğurlayan her bir vatandaşımızın, Samsun başta olmak üzere tüm islam aleminin bayramını kutluyorum. 

Ramazan Bayramı münasebetiyle, aziz milletimizin birlik, beraberlik içinde ve huzur ortamında bayramını geçirmesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Yurt içinde ve sınırlarımızın ötesinde terörle mücadele operasyonlarına katılan, bayramı ailelerinden uzakta geçiren Mehmetçiklerimize Allah’tan kolaylıklar diliyorum.

Gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaşacağı, muhabbetin ve huzurun hâkim olacağı Ramazan Bayramı’mızı kutluyor, yediden yetmişe bayram heyecanını yüreğinde taşıyan milletimize hayırlı bayramlar diliyorum.”