AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile seçim çalışmalarının yürütüldüğü Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek teşkilat mensupları ile buluştu.

1.jpg

BAŞKAN KILIÇ; “BAFRA’MIZIN ALTIN ÇAĞINI BAŞLATACAĞIZ”

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde “31 Mart ile ilgili en ufak bir endişemiz yok” diyerek söze başlayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bu süreçte teşkilatımızın her bir ferdi ile gayret ve azim ile çalışıyoruz.  Allah’ın izniyle bu seçimi kazanma noktasında en ufak bir endişemiz yok. En yüksek oy ile seçimi kazanma gayretinde ve inancındayız. Daha önceki seçim kampanyasında da aynı şeyi söylemiş %66’yla seçimi kazanmıştık. Bu seferde en yüksek oy ile kazanıp hizmetlerimizi daha büyük şevk ile devam ettireceğiz. Bafra’mızda en yüksek oyu alarak mahallelerimize, köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemizde 31 Mart akşamı Bafra’mızın altın çağını başlatacağız” dedi.  

2.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “22 yıldır girdiği her seçimi kazanan, AK Parti siyasetinin mensubu olmakla gurur duyduğunuzu biliyorum. AK Partimiz sadece ülkemizin değil dünyanın en büyük siyasi hareketi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu yana oluşturulmuş olan siyasi hareketlerin, siyasi partilerin hatta ve hatta geleneksel ve kültürel siyaset altyapısı en güçlü,  en büyük üye ve teşkilat kapasitesine sahip bir siyasi hareket olan AK Parti’nin mensubu olmakla ne kadar övünsek azdır. Bu büyük AK Parti Projesi Proje Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projesidir. Bu proje siz değerli hemşehrilerimiz ile geleceğe ilerliyor. Daha çok büyüyecek ve daha da güçlenecek” dedi.

3.jpg

“Her şey siz değerli hemşehrilerimiz ile mümkün” ifadesini kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Siz olmadan olmuyor. Bu davanın sizin gibi mensuplarına ihtiyacı var. Böylesi bir siyasi hareketin mensubu olmak demek bu uğurda çalışmak ve mücadele etmek demektir. Bunu bir sermaye gibi cebimize koyup yolumuza devam etmeliyiz. Yapılması gerekenleri yapmalıyız. Bizden sonraki nesillere iyi bir gelecek bırakmalıyız. Onun için hiç durmayacağız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi kapı kapı dolaşacak, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Sevgimizi, muhabbetimizi karşımızdaki insana hissettireceğiz. Çünkü biz samimiyiz, içteniz. İnsana insan olduğu için hizmet etmeyi ibadet olarak gördüğümüz için siyasetimizde de başarılı oluyoruz, inandırıcı oluyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta yine burada başarımızı birlikte kutlayacağız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

4.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, SKM ziyaretinin ardından Bafra Belediyesi başkanlık makamında Başkan Hamit Kılıç ile bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan ve yapımı devam eden çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

5.jpg

Bafra’ya değer katacak projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, “Yenilikçi ve ihtiyaç odaklı projelerimiz ile Bafra’mız için “Gerçek Belediyecilik” diyerek adım atıyor; Bafra’mızı güçlü yarınlara taşımaya devam ediyoruz. Bafra’mıza hizmette sınır tanımıyoruz. Hedeflediğimiz projelerimiz ile Bafra’mızın çehresini güzelleştireceğiz. 7’den 70’e bütün hemşehrilerimizin gönlüne dokunacağız. Azim, gayret ve kararlılığımız ile Bafra’mızın Yüzyılını inşa edeceğiz. Hedeflerimiz büyük ve güçlü. Dahası için yolumuza devam edeceğiz” dedi.

6.jpg

Gelişen, büyüyen ve yenilenen Bafra için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Eser ve Hizmet Belediyeciliği anlayışıyla Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine emin adımlarla ilerliyoruz. Yorulmadan, usanmadan yolumuza devam ediyoruz. Tarihinden doğal güzelliklerine, kültüründen sanatına, turizminden eğitimine katar Bafra’ya değer katacak her çalışmanın destekçisiyiz” ifadelerini kullandı. 

7.jpg

Değerlendirmelerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile yıkımı tamamlanan eski belediye binası alanında devam eden yeşil alan ve otopark çalışmalarını ve Bafra’da yükselen Millet Bahçesi Projesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

8.jpg10.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg

Kaynak: Haber Merkezi