Başkan Kılıç Öğrencilere Desteğini Sürdürüyor Foto Galeri: Başkan Kılıç Öğrencilere Desteğini Sürdürüyor

Başkan Kılıç, zorlu sınav öncesi Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine yeni nesil sorulardan oluşan LGS Deneme Kitabı hediye etti.

“Eğitim varsa gelecek var!” düşüncesinden hareketle, yoğun gündemine rağmen öğrencilerin yanında olmayı sürdüren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra’da eğitim gören öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için her türlüğü desteği vermeye devam ediyor. Ziyaretinde öğrencilere yönelik olarak “Derslerinize iyi çalışın ama hayatta her şey sınav değil. Önemli olan iyi insan olmak. Her şeyden önce iyi bir evlat, iyi bir fert olmak çok kıymetli. Stres yapmayın ama derslerinizi de ihmal etmeyin. Hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Öğrencileri, öğretmenleri ve velileri her zaman ve her koşulda desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Başkan Kılıç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Öğretmenlerimiz ve velilerimiz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için emek veriyor. Biz de bu sürece küçük de olsa katkı sunmak amacıyla deneme kitabı hediye ediyor, yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın başarı yolculuklarında onlara gönülden inanıyor, sonuna kadar destekliyoruz. Bütün evlatlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, ziyaretinde Gazi Ortaokulu idare heyeti ve öğretmenleriyle istişareler gerçekleştirerek 03-06 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 4 ciltten oluşan “Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu” bildirim kitabını hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi