Bafra Belediye Başkanı her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

İlçe genelindeki okullarda Yükseköğretim Kurumu Sınavı’na hazırlanan öğrencilere kaynak desteğinde bulunmak amacıyla Altınkaya Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Kılıç, TYT deneme kitaplarını öğrencilerle buluşturdu.

Başkan Kılıç, üniversite hazırlık sürecindeki öğrencilere ÖSYM formatında yeni ve güncel soruların yer aldığı, gerçek sınav deneyimi sunan, içerisinde optik form, her sorunun videolu çözümü, 5 deneme kitapçığı ve 1 dijital içerik barındıran 1700 adet TYT deneme kitaplarının ilçe genelindeki bütün lise öğrencilerine dağıtılacağını belirtti.

İlçedeki bütün öğrencilerin başarı yolculuklarında her türlü imkânı vermekten çekinmeyen Başkan Kılıç, “Öğrencilerimizin sınav hazırlık süreçlerinde bizim de payımız olsun diyerek her yıl üzerinde titizlikle durduğumuz deneme kitapları dağıtımımızı bu yıl da gerçekleştirmeye başladık. Bizim evlatlarımıza güvenimiz tam. İnşallah her biri istediği mesleğe kavuşacak, bu ülkenin en iyilerinden olacak. Bizler de bu uğurda her türlü desteği verecek evlatlarımızın her koşulda yanlarında olacağız.” dedi.

“Çocuklar yarınlarımızın güvencesidir” diyerek deneme kitaplarının dağıtılmasının ardından öğrencilere moral ve motivasyon aşılayan Başkan Kılıç, hedeflerine giden bu yolda disiplinli ve planlı çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Azimle, gayretle ve kararlılıkla aşılmayacak engel olmadığını dile getiren Başkan Kılıç, “Sizler geleceğimizin aydınlık yüzlerisiniz. Gözlerinizdeki inanç, azim ve heves hiç solmasın. Emeklerinizin karşılığını almak için gireceğiniz bu sınavı hedeflerinize ulaşma noktasında bir anahtar olarak görmenizi istiyorum. Bizler inanıyoruz ki geleceğimizin aydınlık yüzleri olan siz evlatlarımız bu sınavdan da başarılı sonuçlar elde edecek. Hedeflemiş olduğunuz mesleklere ulaşmak için bu yolda emin adımlarla ilerlediğinizi görmek bizleri gururlandırıyor. Bu noktada sizlere desteğimiz tam” ifadelerini kullandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan bütün öğrencilerle sohbet ederek hayallerini dinleyen Başkan Kılıç, öğrencilere sınavlarında başarılar dileyerek TYT deneme kitapçıklarının dağıtılmasında desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okul müdür ve öğretmenlerine teşekkür etti.