Sam­suns­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Er­tuğ­rul Sağ­lam, 3 fut­bol­cu­nun Baş­kan Yük­sel Yıl­dı­rım ta­ra­fın­dan kadro dışı bı­ra­kıl­ma­sı­nın ar­dın­dan, “So­nuç­ta baş­kan, ku­lü­bün de sa­hi­bi, ta­kı­mın da sa­hi­bi. 
Yarın bizim de gö­re­vi­mi­ze son ve­re­bi­lir yani. Böyle bir şey var elin­de” dedi.
TFF 1. Lig’de sa­ha­sın­da Bur­sas­por’u ağır­la­yan Sam­suns­por’da Tek­nik Di­rek­tö­rü Er­tuğ­rul Sağ­lam maç sonu basın top­lan­tı­sın­da kar­şı­laş­ma­yı ve hafta içi ya­şa­nan olay­la­rı de­ğer­len­dir­di.
4-1 gibi net bir so­nuç­la galip gel­dik­le­ri için mutlu ol­du­ğu­nu dile ge­ti­ren Er­tuğ­rul Sağ­lam, “Caner Arıcı, Burak Çalık ve Kerem Can Akyüz, yö­ne­ti­min ve baş­ka­nı­mı­zın al­dı­ğı karar ne­ti­ce­sin­de ara­mız­dan ay­rıl­dı­lar. Bu­nun­la ala­ka­lı çok çir­kin şey­ler ya­zıl­dı. Ka­mu­oyun­da çok pis şey­ler ko­nu­şul­du. Bu ço­cuk­lar bizim kar­deş­le­ri­miz ve çok düz­gün de in­san­lar. O yüz­den böyle zor du­rum­da bı­rak­ma­mak lazım. Biraz vic­dan sa­hi­bi olmak lazım. Yok yum­ruk at­mış­ta, küfür et­miş­te, karşı çık­mış­ta filan gibi bir şey ol­ma­dı. Sa­de­ce baş­ka­nın almış ol­du­ğu bir ka­rar­dı bu. Tek­nik bir ka­rar­dı. Bu­gü­ne ka­dar­ki hiz­met­le­rin­den do­la­yı ken­di­le­ri­ne te­şek­kür ede­rim” diye ko­nuş­tu.

“Baş­kan yarın bizim de gö­re­vi­mi­ze son ve­re­bi­lir”
Burak, Caner ve Kerem’i kadro dışı bı­rak­ma­yı dü­şün­me­di­ği­ni ve baş­ka­nın ku­lü­bün sa­hi­bi ol­du­ğu­nun al­tı­nı çizen Sağ­lam, şun­la­rı söy­le­di:
“Ben bu 3 ar­ka­da­şı­mı­zı kadro dışı bı­rak­ma­yı dü­şün­me­miş­tim. Bu ta­ma­men baş­ka­nın kendi ka­ra­rı­dır. So­nuç­ta baş­kan, ku­lü­bün de sa­hi­bi, ta­kı­mın da sa­hi­bi. Yarın bizim de gö­re­vi­mi­ze son ve­re­bi­lir yani. Böyle bir şey var elin­de. Baş­kan fut­bol­cu­la­rın neden kadro dışı kal­dı­ğı­nı ka­mu­oyu­na net bir şe­kil­de açık­la­dı.”
İHA

Editör: TE Bilisim