Ordu’da son bir hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 725 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan ceza kesildi.
Ordu polis sorumluluk bölgesinde 23-29 Mart 2020 tarihleri arasında trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde 24 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 7 sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan, 21 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 109 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 725 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan, 84 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 8 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan, 3 araç sürücüsüne de kask kullanmamaktan ceza uygulandı.
Denetimlerde ayrıca 38 araç trafikten men edilirken 24 araç sürücüsünün sürücü belgesine el konuldu.
Bir haftada 725 sürücüye hız sınırı cezası
Ordu’da son bir hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 725 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan ceza kesildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Ahmet Kocabaş; Kırcalı ve Ar Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu
Çarşamba'da 18 yaşındaki kız evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Samsun'da forklift rampa aşağı inerken devrildi: 1'i ağır 2 yaralı
Bafra’da Kazandıracak Proje İçin Geri Sayım Başladı




