Hafta sonu planı yapmadan önce sinema rehberimize göz atmayı unutmayın. Sizler için vizyona girecek 3 yeni sinema filmini derledik. Aksiyon, korku ve gerilime doyacağınız bu 3 filmi sevdiklerinizle birlikte sinemada izlemenizi tavsiye ediyoruz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

THE FLASH

Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

Yönetmen koltuğunda Andy Muschietti oturan filmin senaristliğini Christina Hodson yaptı. Oyuncu kadrosu: Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon

HÜDDAM 3: LAMİA

Davut, yıllar önce hizmetkarı Lamia ile yanlış bir anlaşma yapmıştır ve bu anlaşmanın bozulması için kendi canına kıyar. Babasının ölümü ile yıkıma uğrayan Asaf, yaşananlar hakkında gerçeği öğrenmek ve bu laneti sonlandırmak için tıpkı babası Davut gibi Hüddam ilmine başvurur. Lamia, bu zamana kadarki tüm hizmetkarlardan çok daha kuvvetlidir ve Asaf'ın bu durumdan haberi yoktur. Kendisini korkunç bir gerçekle yüz yüze bulan Asaf, anlaşmayı bozmak ya da anlaşmaya uymak arasında kalır.

Yönetmeni Utku Uçar olan filmin oyuncuları: Hakan Erkuran, Ayhan Yılmaz, Cemal Naci Bakiler

OBSESYON

Obsesyon, sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışan obsesif bir adamın hikayesini konu ediyor. Çevresi tarafından sevilen, başarılı bir iş insanı olan Mert, obsesif biridir. Düzen takıntılığı nedeniyle kendisini zor durumların içerisinde bulan Mert, gönlünü Beren adında genç bir kadına kaptırır. Mert, Beren’in kalbini kazanmak için türlü planlar yapar. Ancak Beren’in kimsenin tahmin edemeyeceği gizli sırları vardır.

Yönetmeni Eray Altay olan filmin senaristliğini Eray Altay üstlenmiş. Oyuncu kadrosu: Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli, Sarp Can Köroğlu