Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, Gemlik'te İzmir-İstanbul Otoyolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aralarında lüks otomobillerin de olduğu araçların karıştığı kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da 4 kişinin feci şekilde öldüğü kaza anı kamerada

 

Bursa’da 4 kişinin feci şekilde can verdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da 4 kişinin feci şekilde can verdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Edilen bilgiye göre, Bursa'da Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Selçukgazi Tüneli yakınlarında İstanbul istikametine giden bir aracın önce kaza yaptığı ve ardından sağ şeride yanaştığı, araç içindeki kişilerin dışarı çıktığı esnada başka bir aracın kaygan zeminden kaynaklı duran araca hızlı bir şekilde çarptığı an kameralara yansıdı. Feci kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Bursa'da katliam gibi kazada ölen 4 kişinin kimlikleri belli oldu

 

Bursa’da yağış sebebiyle kayganlaşan otoyolda 4 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Bursa'da yağış sebebiyle kayganlaşan otoyolda 4 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, ölen 4 kişi ve yaralanan 7 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 11.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Selçukgazi Tüneli yakınlarında İstanbul istikametine giden 4 araç kazaya karıştı. Kazada olay yerinde 4 kişi hayatı kaybederken, 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri de Bursa Büyükşehir Belediyesi cenaze araçları ile Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ölen 4 kişi ve yaralanan 7 kişinin kimlikleri tespit edildi

Katliam gibi kaza sonrası ölen kişilerin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden kişilerin Cansu Bağış (23), Serpil Terzi (46), Naz Terzi (15), Betül Nur Terzi (25) olduğu tespit edilirken, yaralanan 7 kişinin ise Sercan Çalık (34), Bünyamin Sivri (34), Yakup Terzi (57), Özer Yağız Savun (10), Defne Naz Savun (8), Özlem Savun (34) ve Reyhan Mahmasahatova (31) olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaralılardan Yakup Terzi'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, katliam gibi kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Editör: TE Bilisim