Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezlerinden biri olan Çambaşı Kayak Merkezi 2020-2021 kayak sezonuna hazırlanıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin rakımda 650 dönüm arazi üzerine konuşlanan ve şehir merkezine 52 kilometre mesafede olan Çambaşı Kayak Merkezi’nde bulunan tesisler kış sezonuna hazırlanıyor. Tesislerde bulunan restoran, kafe, aperatif yiyeceklerin sunulabileceği büfeler, kayak ve kızak odaları ile geçen yıl büyük sükse yapan bungalovlar yenileniyor.
Geçen yıl 4 olan pist sayısının 15’e yükseltilmesi, pistlerin ağaçlandırılması, telesiyejlerin bakımı, toplanma alanının düzenlenmesi gibi çalışmalar hakkında bilgi veren ORBEL Genel Müdürü Muhammed Günaydın, tesisleri yeni döneme hazırladıklarını söyledi.
Günaydın, “Tesislerimizin geçen yıl büyük ilgi görmesi, hemen yanı başında 5 yıldızlı otelin yapılması cazibeyi arttırdı. Biz de artan talebi karşılamak için tesislerimizde yeni düzenlemeler yapıyoruz. Öncelikle bungalovlarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca sosyal donatı alanını genişletiyoruz. Tesis önünde bulunan dere yatağı kısmi kapatma uygulanarak otopark alanı genişletiliyor. Yüzey suları ıslah edilirken peyzaj çalışması da yürütüyoruz. Kayak pistlerinin tamamında çimleme çalışması yapılıyor. Kısacası yerel, ulusal ve uluslararası kayakçılara hizmet verecek nitelikte bir tesis ortay çıkarıyoruz” dedi.
Çambaşı Kayak Tesisleri kışa hazırlanıyor
Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezlerinden biri olan Çambaşı Kayak Merkezi 2020-2021 kayak sezonuna hazırlanıyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı




