Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için hazırlanan su ve mama kapları, Doğu Park’a yerleştirildi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi ekipleri tarafından Canik ilçesinde bulunan Doğu Park piknik alanlarına sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirildi. Sokaktaki sahipsiz kedi ve köpeklere düzenli olarak mama ve su bırakan ekipler, can dostlarını da unutmadı.
Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarının her zaman yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sokak hayvanları için mama ve su dağıtımına devam ediyoruz. Özellikle sıcak havalarda su ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, onlar için hayati önem taşıyor. Vatandaşlarımız endişe etmesin. Biz onların bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.
Can dostlar için mama ve su kabı
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için hazırlanan su ve mama kapları, Doğu Park’a yerleştirildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı




