Samsun’da 29 kilometrelik sahilde görev yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, hafta sonu tatilinde boğulma tehlikesi geçiren 34 kişinin hayatını kurtardı.
Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Samsun sahillerinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçmek için önlemlerine devam ediyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere sahil kentin belirli noktalarında denize giren vatandaşlar, özellikle RİP akıntısına karşı uyarıldı.
85 cankurtaranın görev yaptığı Sualtı Arama Kurtarma ekibi, geçen cumartesi ve pazar günü serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 34 kişiyi kurtardı. Vatandaşların can güvenliğini sağlamak için canla başla çalıştıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, “85 profesyonel cankurtaranımız ile Terme ve Yakakent ilçeleri arasındaki tüm sahilimizde görev yapıyoruz. Alınan önlemlere rağmen arzu etmediğimiz durumlarda yaşanabiliyor. Bunun için tüm vatandaşlarımızdan görevlilerin uyarılarına dikkat etmelerini ve denizdeki dubaların dışına çıkmamalarını rica ediyoruz” dedi.
Cankurtaranlar hafta sonu 34 kişiyi boğulmaktan kurtardı
Samsun’da 29 kilometrelik sahilde görev yapan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, hafta sonu tatilinde boğulma tehlikesi geçiren 34 kişinin hayatını kurtardı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Bafra'da 92 yaşındaki kadın tarlada yanmış halde bulundu
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı
Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırma kararı aldıklarını duyurdu




