Samsun’da cezaevinde teknisyen olarak görev yaparken meslekten ihraç edilen bir kişi, mahkemece ayağına elektronik kelepçe takılarak ev hapsine karar verildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda teknisyen olarak görev yaparken 701 sayılı KHK ile ihraç edilen Ö.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Ö.A., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ö.A.’nın mahkemece ayağına elektronik kelepçe takılarak evinden dışarı çıkmama kararı verilip adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cezaevinin eski teknisyenine FETÖ’den elektronik kelepçe ile ev hapsi
Samsun’da cezaevinde teknisyen olarak görev yaparken meslekten ihraç edilen bir kişi, mahkemece ayağına elektronik kelepçe takılarak ev hapsine karar verildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da takla atarak hurdaya dönen otomobilde 2 kişi yaralandı
ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ; KEREM ÖZDEMİR DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
Efsane Başkan Hasan Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı
Bafra'da saman deposu alevlere teslim oldu: Tonlarca yem ve binlerce balya yandı
Havza'da genç inşaat işçisi kaldığı konteynerde ölü bulundu




