Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe Başkanlığı " Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 98. Yıl dönümünü 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Kent meydan'ındaki Atatürk anıtına koyulan çelenk sunumuyla kutladı.

Çelenk sunumuyla konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Vahit Perçin şunları konuştu: “Cumhuriyet  Halk  Parti'nin Kuruluşunun 98. Yıl dönümünü kutluyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlarken, “Cumhuriyet Halk Partisi, dünyada aynı zamanda doğmuş pek çok devlet ve rejimin çökmüş olmasına rağmen 98 yıldır demokrasinin, çağdaşlığın, insan haklarının, laikliğin ve adaletin kalesi olarak dimdik ayaktadır.

Tüm örgütümüzle her türlü komploya ve saldırıya karşı onu ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bu bizim Ata’mıza olan sözümüzdür. Büyük öngörü sahibi Lider Mustafa Kemal Atatürk, bugünleri görmüş ve ‘Bu ülkeyi yönetenler gaflet delalet ve hatta hıyanet içinde olabilirler’ demiştir. Tam da onun dediği bir noktadayız.

Bugün ülkemizin kara sayfaları yazılırken, çözümün ülkemizin kuruluş felsefesinde olduğunu her fırsatta haykırıyoruz. Ve diyoruz ki; bu ülkenin girdiği çıkmazdan tek kurtuluşu adalet ile laiklik ile olur.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. FC Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim