Samsun'un 19 Mayıs İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda hizmete giren Çiğdem Optik düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediye meclis üyeleri, Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli, yeni işletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

İş yeri sahibi Çiğdem Bilge Kalaycı'nın Babası 19 Mayıs Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mahmut Bilgen, açılışa katılarak destek veren herkese teşekkür ederek, “Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza, ailemize ve katılım sağlayan misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada “İlçemize kazandırılan bu yeni işletmenin hayırlı olmasını diliyor, Çiğdem Bilgen Kalaycı ve ailesine bol bereketli kazançlar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan da açılışta yaptığı açıklamada, “Hemşehrimiz Çiğdem Bilgen Kalaycı’nın ilçemize kazandırdığı bu işletmenin başarılı olmasını diliyor, hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.








