Başkan Maksut Kutlu mesajında, Cumhuriyetin ilan edilişinin 97'ncı yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bu kutlu Mevlid Kandilinde herkesin öncelikle kandilini kutlarım dedi ve açıklamalarda bulundu.

 

 ‘CUMHURİYET BİZE BIRAKILAN EN BÜYÜK HAZİNEDİR’

 

Başkan Maksut Kutlu, Cumhuriyetin ilanının 97’nci yılını yayımladığı mesaj ile kutladı. Cumhuriyetin ilan edilişinin 97'ncı yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Maksut Kutlu "Bu gurur hepimizindir. Cumhuriyet, binlerce yıldır bağımsız bir şekilde yaşayan aziz milletimizin, canını hiç düşünmeden vatan uğruna feda eden ecdadımızın bizlere bıraktığı en kıymetli hazinedir"  dedi. 

 

TARİHİN DÖNÜM NOKTASI

 

Türk milletinin, tarih sahnesine çıktığı ilk günden bu yana kahramanlık ve zaferlerle anılan bir millet olduğunu belirten Başkan Maksut Kutlu,  ‘Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunları boşa çıkacaktır. Bu vesile ile Cumhuriyetin 97’nci yılını kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden şehitlerimizi, hayatta olan gazilerimizi şükran ve minnetle bir kez daha rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. 2 Nolu Bafra Ticari Taksi ve Taksi İşletmeleri Dayanışma Derneği olarak Cumhuriyetin 97’nci yılını gururla kutluyoruz, dedi.

Bafra Darboğaz Mahallesi Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda Kayıtlar Başladı
Bafra Darboğaz Mahallesi Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda Kayıtlar Başladı
İçeriği Görüntüle

Hasan Kahraman

 

 

Muhabir: TE Bilisim