Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen Büyük Alaçam Mitingine; Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Murat Çan Samsun İl Başkanı Mehmet Bozdağ; Samsun Büyükşehir Başkan Adayı Cevat Öncü;  Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (7)Büyük Alaçam Mitinginde önemli açıklamalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi Alaçam Belediye Başkan adayı Zergün Deliorman Demirci;  Alaçam Mübadele Tarihi, Geyikkoşan Sahili, Sivri Tepesi, Ovanın ve Dağların bir arada olduğu, oldukça büyük potansiyele sahip bir kenttir. Alaçam'ın doğal yapısını ve betondan uzak cazibesini elde tutarak, bu potansiyeli kullanmak benim en büyük hedeflerimden biridir.

Turizm ile gelişen bir Alaçam'da, Esnaf kazanacak, Marketler Kazanacak, Kooperatifler kazanacak. Birlikte Kazanacağız dedi ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (6)

Alaçam'ın sayısız festivallerini geri getireceğiz

 Geyikkoşan yolunu ve yol kenarlarını turizme uygun hale getireceğiz.  Geyikkoşan sahilinin doğal yapısını bozmadan, önce karavan turizmi ile, daha sonra Bungalov evler ile süsleyeceğiz.  Alaçam'ın mübadele müzesinin tekrar açılması için ne gerekiyorsa yapılacak.  Turizm firmaları ile anlaşılıp, Alaçam Kooperatifleri ve pazarları, tur programlarına eklenecek.  Alaçam'ın sayısız festivallerini geri getireceğiz, diyen Cumhuriyet Halk Partisi Alaçam Belediye Başkan adayı Zergün Deliorman Demirci; konuşmasına şu şekilde davam etti.

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (5)

İşsizlik Alaçam'ın en büyük sorunudur.

Bu sorunu birebir yaşayarak çözmeye çalışmış biri olarak, sanayiciliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Alaçam'a yapılan yatırımları, Sinop ya da Bafra gibi yerlere kaçıranların aksine, burada tutmayı ve yeni yatırımların gelmesini sağlamayı hedefliyorum. İş insanı kimliğimle, sahip olduğum deneyim ve ilişkilerimle, ilçemize sanayi yatırımcılarını çekecek girişimlerde bulunmaya hazırım.

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (4) Yolların, sanayiye uygun hale getirilmesi için çalışmalar yapılacaktır. İlçemizde eksik olan sanayi altyapısı geliştirilecek ve modernizasyon sağlanacaktır.  Organize Sanayi Bölgesi Projesi desteklenecek ve Alaçam'a getirilmesi için gerekli adımlar atılacaktır.  Bu adımlarla birlikte, Alaçam'ı sanayi yatırımcılarının ilgisini çeken ve sürdürülebilir büyüme sağlayan bir merkez haline getireceğiz.

Siz değerli halkımız ile Büyük Alaçam Mitingini gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ederim. BAHARA 2 GÜN KALDI diyerek sözlerine son verdi. 

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (2)

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (3)

Demirci; İşsizlik Alaçam'ın En Büyük Sorunudur (1)

Kaynak: Ezgi ÜNLÜ