Cumhuriyet Halk Partisi Alaçam Belediye Başkan adayı Zergün Deliorman Demirci; Alaçam'da düzenlenen Bahar yürüyüşü sonrasında yaptığı açıklamada; Alaçam'ın geleceği için artık başrolde siz varsınız diyerek, Vakit Alaçam için şimdi değişim zamanı mesajı verdi.

Demirci; Vakit Alaçam Için Şimdi Değişim Zamanı (2)

Seçim öncesi yapılan yürüyüş sonrası Demirci verdiği mesajlarda;  Alaçam eşsiz doğası ve temiz kalmıs topraklarıyla Karadeniz'in bir incisidir. Güzel Alaçam'ımızın büyük çoğunluğunu oluşturan çiftçilerimiz için bir çok projemiz vardır. Mobil bir toprak tahlil aracı ile arazilerimizde toprak analizi yaparak uygun toprak değerlerini belirleyecek ve en uygun gübre programını çıkaracağız.

Demirci; Vakit Alaçam Için Şimdi Değişim Zamanı (3)

Kapatılan Mezbahayı daha modern bir şekilde yeniden açacağız.

İki adet yem kırma ve karıştırma makinesi alarak, bu makineleri dağ ve ova mahallelerimizin ulaşabileceği stratejik bir alana yerleştireceğiz. Vatandaşlarımız bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Belediyemize mobil dezenfeksiyon aracı alacağız ve yılda bir kez ücretsiz olarak ahırları dezenfekte edeceğiz. Küçükbaş hayvanların ilaçlanmaları için muhtarlarımız ile koordinasyonlu olarak çalışacağız.

Demirci; Vakit Alaçam Için Şimdi Değişim Zamanı (1)

"Alaçam'ın Tadı" projesini hayata geçireğiz

Canlı hayvan pazarının kurulması için gerekli adımları atacağız. Pazar yerimizi modernleştirerek daha işlevsel hale getireceğiz. Kooperatiflere destek olarak, "Alaçam'ın Tadı" projesini hayata geçirerek Alaçam'ın öne çıkan ürünlerini markalaştırarak vatandaşlarımızı aracıların elinden kurtaracağız. Alaçam kapaklı pidesine ve Alaçam peynirine Coğrafi İşaret alacağız. Yoğun yetiştiricilik yapılan ova köylerinde bir merkez belirlenip, elektronik kantar kurulması için elimzden gelenleri yapacağız, dedi ve Alaçam halkından yarın ki yapılacak olan seçimde destek istedi.

Kaynak: Arzu VURAL