Eğitim İş Samsun Şube Başkanı Onur GÜNDÜZ, Samsun şubesinin 6. Olağan Genel Kurul'a yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Gündüz yaptığı açıklamada;

Eğitim İş Samsun Şube 6. Olağan Genel Kurulu seçim takvimi doğrultusunda yapılması planlanan şube delegeliği, işyeri temsilciliği ve ilçe temsilciliği seçimleri 20 Mart 2024 ve 3 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Üyelerden yoğun bir katılım ile seçimlerimiz devam etmektedir.

Eğitim İş Samsun Şube 6. Olağan Genel Kuruluna Yoğun Katılım (2)

Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerimize  üyelerimizin aktif ve etkin katılımı, ile   başarısının temelini oluşturmaktadır. Eğitim İş olarak örgütlü mücadeleye olan kararlılığımızı ve inancımızı her zaman vurgulamaktayız. Bu seçimlerde de görüyoruz ki üyelerimizin yoğun katılımıyla, örgütlü mücadelemiz daha da güçlenecek ve üyelerimizin haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.

Eğitim İş Samsun Şube 6. Olağan Genel Kuruluna Yoğun Katılım (3)

Demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçimlerden kazananın, sadece Eğitim İş değil, aynı zamanda örgütlü mücadelemiz olduğunun vurgusunu yapmak istiyoruz. Üyelerimizle birlikte, eğitim ve öğretim alanında yaşanan sorunlara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz ve eğitim sistemimizin daha da iyileştirilmesi için çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz.

Eğitim İş Samsun Şube 6. Olağan Genel Kuruluna Yoğun Katılım (4)

Bu süreçte katılımlarıyla seçimlerimize renk katan ve bize destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.  Eğitim İş olarak, üyelerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz. Üyelerimizin haklarını savunmak ve eğitim alanında daha iyi bir gelecek için Eğitim İş Samsun Şubesi olarak, mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz, dedi.

Eğitim İş Samsun Şube 6. Olağan Genel Kuruluna Yoğun Katılım (1)

               

Kaynak: Ümit Ceylan