SAMSUN' UN Bafra ilçesi Bafra Muharip Gaziler Derneği Şubesinin yeni binasına Bafra ilçe  Emniyet Müdür Bünyamin Temur, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bafra Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Rahmi Şahin ve Gaziler Emniyet Müdürü Bünyamin Temur'un ziyaretinde hazır bulundu. 
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren dernek başkanı Şahin, her zaman huzurumuzu ve güvenliğimizi muhafaza eden sağlayan Emniyet güçlerine minnettarız. Bizleri yeni binamızda hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Emniyet Müdürümüz Bünyamin Temur'u arkadaşlarımız ve şahsım adına çok teşekkür ederken, bizleri hem onure etti, hemde mutlu etti.

İlçe Emniyet müdürü Bünyamin Temur, Vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza eden koruyan başta Mehmetçiklerimiz ve Gazilerimiz her zaman başımızın taçıdır. Onlara minnet ve vefa borçumuz var.  Onları bu yeni hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretin bulunmak istedim. Temur, sağ olsun var olsun, başta Dernek Başkanımız Rahmi Şahin olmak üzere Gazilerimizi burada görmekten mutluluk duydum. İnşallah en yakın zaman onları Emniyet müdürlüğünde misafir etmek isterim dedi.

Editör: TE Bilisim