AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, 6+1 masanın kavgasız gürültüsüz günü olmadığını belirterek, ''Daha birbirlerini idare etmekten acizler. Fakat sorsan 85 milyonluk Türkiye'yi idare etmeye adaylar." dedi.



AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Ersan Aksu, teşkilat mensupları ile yaptığı değerlendirmelerin ardından, sırasıyla Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası, Samsun İli Muhtarlar Derneği ve Tüm Samsun Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret edip, esnaf temsilcileri ve muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Aksu devamında Yaşar Doğu ve İlyasköy mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü.



MİLLETE HİZMET YOLCULUĞU DEVAM EDECEK

Millete hizmet yolculuğunu 14 Mayıs'tan sonra da kararlı bir şekilde sürdürme niyetinde olduklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, ''Yedili koalisyonun içinde debelendiği gaflet çukurunu mahcubiyetle takip ediyoruz. Üç günlük çıkarları uğruna terör örgütünün eteğine yapıştılar. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı. Masayı devirdikleri üç gün içinde birbirlerine etmedikleri hakaret kalmadı. Yeri geldi 'kumar masası' dediler, yeri geldi 'noter' dediler. Tekmeledikleri masayı aylarca, 'kazanamaz' dedikleri adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar.  Kavgasız, gürültüsüz tek bir günleri dahi geçmiyor. Daha birbirlerini idare etmekten acizler. Fakat sorsan 85 milyonluk Türkiye'yi idare etmeye adaylar."



GELECEK KUŞAKLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAR VERİLECEK

''Oy pusulalarının bir tarafında eser ve hizmet siyaseti, diğer tarafında yıkım ve takoz siyaseti olacak'' diyen Ersan Aksu, ''Pusulanın bir tarafında siyasette istikrar ve güven, diğer tarafında 90'ların kaotik koalisyon günleri olacak. Oy pusulasının bir tarafında milletin adamı ve Cumhur İttifakı olacak, diğer tarafında geçmişi hezimetle, devletin kurumlarını batırmasıyla dolu iş bilmez adayı olacak. Bir tarafta 21 yıldır hizmetlerini, gayretlerini, şehrimize yaptığı yatırımları çok iyi bildiğiniz ehil kadrolar olacak, diğer tarafta yıkmaktan, dokunmaktan, engellemekten başka hiçbir vaadi bulunmayan, kendi ifadeleriyle bir kumar masası olacak. Oy pusulalarının bir tarafında Türkiye Yüzyılı'nın parıldayan güneşi, diğer tarafında ise CHP zihniyetinin, milletimizin değerlerinden uzak karanlığı olacak. 14 Mayıs'ta oy kullanmaya gidildiğinde sadece cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçilmeyecek, aynı zamanda bu iki fotoğraftan birisi tercih edilecek. Sadece kendiniz için değil evlatlarınız ve onlardan sonra gelecek kuşaklar için de çok önemli bir karar vereceksiniz'' diye konuştu