• DOLAR 32,48 %0.08
  • EURO 34,82 %0.23
  • ALTIN 2.467,82 %0.22
  • BİST100 9.530 %-0.18
  • BITCOIN 61.800 %-3.39
  • ETHERIUM 3.014 %-2.79
19°

Altınordu Haberleri

Altınordu haberleri ve güncel Altınordu gelişmeleri, Altınordu ile ilgili tüm video, Altınordu fotoğrafları ve Altınordu haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Ordu

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçenin 15 noktasında oluşturulan alanlar ile günlük 10 bin iftar yemeği sofralara ulaştırılıyor.

İzmir

Altınordu’nun 2004 doğumlu forvet oyuncusu İlkan Sever, bu sezon kırmızı-lacivertli formayla 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

SPOR

Altınordu, kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret etti.

Ordu

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçenin şehir merkezi ile kırsal mahallelerde başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de hayata geçirdiği yatırımlar düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine açıldı. TBMM Başkanı Prof. Dr....

Asayiş

Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan ve ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan anne,...

Ordu

Ordu’da 4 katlı bir binada yapılan tadilat esnasında beton molozlar sokağa düştü.

Asayiş

Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan ve ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan anne,...

Ordu

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ çerçevesinde doğa ve sağlık için pedal çeviren çok sayıda katılımcı, renkli görüntüler oluşturdu.

Ordu

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan okullar, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde temizleniyor.

Ordu

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 28 Ağustos akşamı eski eşi tarafından keser sapı ile öldürülen kadın, son yolculuğuna uğurlandı.

Ordu

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.