• DOLAR 32,37 %0.13
  • EURO 35,01 %-0.20
  • ALTIN 2.326,21 %0.25
  • BİST100 9.125 %0.49
  • BITCOIN 70.260 %-0.48
  • ETHERIUM 3.552 %-0.71
23°

Mustafa kemal Atatürk Haberleri

Mustafa kemal Atatürk haberleri ve güncel Mustafa kemal Atatürk gelişmeleri, Mustafa kemal Atatürk ile ilgili tüm video, Mustafa kemal Atatürk fotoğrafları ve Mustafa kemal Atatürk haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Kültür sanat

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve kadrosunda birçok usta ismin bulunduğu "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu Samsun’da sahnelendi.

Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı.

Samsun

Çarşambaspor Başkanı Yıldırım: “Latifelerle değil, başarılarımız ve tarihimizle gündeme gelmek istiyoruz”

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde Anıtkabir'de ziyaretçi yoğunluğu bizi duygulandırdı.

Samsun

Samsun’un Canik ilçesinde, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde öğrenciler için de Çanakkale gezisi düzenlendi.

Haberde insan

Zonguldak’ta 1923 yılında doğan Recep Başpınar, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Samsun

Samsun’da minik öğrenciler hastanede bando eşliğinde Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı. Bayrak sallayarak hastaneyi dolaşan öğrenciler hastalara moral oldu.

Kültür sanat

Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon’daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Giresun

Giresun’da 19 Eylül Gaziler Günü ve Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı.

Kültür sanat

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına bir süre önce başlanan, Kurtuluş Savaşı’nın önemli destanlarının yer aldığı ve bu kahramanlıkların gelecek kuşaklara...

Çorum

Çorum Belediyesi unutulan bir geleneği canlandırıyor. Kültürel miraslarımızdan olan ’Çiğdem Aşı ve Çocuk Oyunları’nın gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla şenlik düzenlendi.