Memleket partisi Canik belediye başkan aday adayı Furkan Güler Devgeriş, Alibeyli, Muratlı mahallelerine ziyaretlerde bulunup vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca Karşıyaka Mahallesinde ev toplantısına katıldı. Furkan Güler şunları söyledi;  ‘’Vatandaşlarımızın genelde ortak sorunu yolların bozuk olması. Ana artel yollar betonlanmış ancak diğer yolların durumu vahim. Betonlanan bazı yolların kenarlarına su hendekleri kazılmış fakat çalışma öyle bırakılmış.

Memleket Partisi Canik Belediye Başkan Aday Adayı Furkan Güler köy ziyaretlerine başladı!

Devgeriş mahallemizde hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımız oldukça şikâyetçiler. Artan maliyetlerden dolayı kar yapamadıklarını söylüyorlar. Öte yandan Devgeriş mahallesinde bir amcamızın evinin önünde büyük bir çukur var ve belediyeye iki defa müracat etmiş olmasına rağmen hala daha çözüm bulunmamış. Amcamız bir gün bu çukura araba düşecek ve bir kaza olacak diye korkuyorum diyor.

Memleket Partisi Canik Belediye Başkan Aday Adayı Furkan Güler köy ziyaretlerine başladı!

Alibeyli mahallemizde yol problemi devam ederken insanlarımız çocuklarının geleceğine dair projeler hazırlayın, onlar bizim için daha önemli diyorlar. Kapatılan Alibeyli köy okulu atıl bir vaziyette. Seçim zamanı oy kullanmaktan başka bir işe şuanda yaramıyor. Bu okulları canlandırmamız lazım. Sadece yeniden açılması olarak düşünmeyin. Buralar üretim atölyesi veya köyün ortak etkinlik alanı, lokal yapılabilir. Mahalle halkımız bunları talep ediyor.

Memleket Partisi Canik Belediye Başkan Aday Adayı Furkan Güler köy ziyaretlerine başladı!

Muratlı mahallemizde bir vatandaşımızın evine giden iki yol var. Birisi kağnı yolu gibi. Hiç bakılmamış diğeri toprak yol ve buradan traktörler. Ambulans gelememesinden korkuyor vatandaşımız. Ayrıca Muratlı mahallemizin elektrik sorunu olduğunu söylediler. Yedaş’a bildirmelerine rağmen yapılmamış ve jandarma tutanağı ile savcı talimat vermişte yapılmış. Aynı zamanda mahalle halkı kanalizasyon olmayışından da şikayetçi. 100. Yılını tamamlamış Cumhuriyetimize bu manzaralar yakışmıyor. Biz kimsesizlerin kimsesi olacak ve eksik kalanları tamamlayacak, asli görevler dışından bir çok projeyle bu kentin çehresini değiştireceğiz.’’

Memleket Partisi Canik Belediye Başkan Aday Adayı Furkan Güler köy ziyaretlerine başladı!

BİZİM MUHARREM!

Vatandaşlarımız Memleket Partisini adını duyunca Bizim Muharrem’in Partisi diyorlar. Kendisine yapılan haksızlığın farkındalar. Buradan da görüyoruz ki sosyal medyada yapılan algı boşa. Algılara karşı Anadolu irfanı galip geliyor. Muharrem İnce’nin tarım, hayvancılık ve ekonomi alanında öngörülerinin tuttuğunu söylüyorlar. Cidden eski köy statüsünde olan mahallelerimizde genel başkanımız Muharrem İnce’nin bu kadar yakından takip edilmesinden duygulanmamak elde değil. Eğer ki nasip olursa Genel başkanımızı bu vatandaşlarımızın yanlarına getirmeyi çok isterim.

Editör: Yunus Koncak