İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle boşa çıkan eski Gazi Hizmet Binası ihale ile satışa çıkarılıyor.
Mülkiyeti İlkadım Belediyesine ait, Kılıçdede Mahallesi, 7947 ada, 1 nolu 2379,75 m2’lik parsel ve bu parsel üzerinde bulunan 4 katlı İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası ve yeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif ve açık artırma üslü ile satışa çıkıyor. Taşınmazın muhammen satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olan yer , mevzu olan taşınmazın ihale günü 18 Kasım 2020 ‘de saat 10.30’da Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No: 157 adresindeki İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler en geç 17 Kasım 2020 günü, mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.
Gazi Hizmet Binası satışa çıkıyor
İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasının faaliyete geçmesiyle boşa çıkan eski Gazi Hizmet Binası ihale ile satışa çıkarılıyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Başkan Ahmet Yılmaz'dan Müjde; Esnafa 3,5 Milyon TL’ye Kadar Kredi İmkânı
Bafra'da 92 yaşındaki kadın tarlada yanmış halde bulundu
Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırma kararı aldıklarını duyurdu
Samsun'da 1,5 milyon lira dolandırılan kadın, polislere teşekkür etti
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı





