Giresun’da 24 bin 160 metrekare alana inşa edilecek olan Millet Bahçesinin yapımı hız kazandı.

Giresun şehir merkezinde yer alan Atatürk Stadyumunun yerine inşa edilmekte olan ve içerisinde 15 bin m2 yeşil alan, koşu yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, açık otopark, peyzaj donatı alanları, yaya yürüyüş yolları, tematik bahçeler, biyolojik gölet ve kütüphane yer alan Millet Bahçesi Projesinin en kısa zamanda bitirilerek hizmete açılması hedefleniyor.

Millet Bahçesi Projesiyle ilgili bilgi veren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Şehrin sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek olan bu devasa projenin yapım çalışmalarında

Giresun’umuz yeşili ve mavisi ile doğal güzellikleri ile ülkemizin en güzel şehirlerinden birisidir. İklimiyle, fındığıyla, doğasıyla, kültür çeşitliliğiyle yüksek potansiyele sahiptir. Bizler de belediye olarak şehrimizdeki potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Şehrimize vizyon katacak projeleri, çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz. Millet Bahçemizde de ailelerimizle ve sevdiklerimizle yeşilin içinde güzel dakikalar geçireceğiz. Biz bu sözleri seçim için değil, vatandaşlarımızın hizmetlerin en güzeline layık olduğu için vermiştik. Hızla devam eden çalışmaların bir an önce tamamlanarak hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: