" 2 Futbolcu ile Yol Ayrılırken 6 Yeni İsmi Kadroya Dahil Oldu " 

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, ilk devrenin bitmesi  ile birlikte Osman ve Okan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırarak arkadaşlarımızı Bal ligi takımlarına gönderdik.

İlk devrede maalesef santrforsuz oynamamıza rağmen o bölgeyi kapan arkadaşlarımız iyi mücadele verdi. 

Bizler yönetim olarak ikinci devre de Zonguldak Alaplı Belediyespor 'dan  24 yaşındaki Ümit Milli olmuş Kudret İleri, Bal ligi ekiplerinden Rize  Çayelispor'dan 22 yaşındaki Celil Kurt'u 1453 Fatih Reşadiyespor' dan 20 yaşındaki Emre Kirişken futbolcu kardeşlerimizi santrafor bölgesine transfer ederek takviye ettik. Tabi ki de transferlerimizle bununla kalmadı Havza Belediyespor'un ilk devre kalesini koruyan genç file bekçisi 20 yaşındaki Bilal Başar ' ı  ile Bal ligi ekiplerinden Kars 36 spor dan tecrübeli 29 yaşındaki stoper Emre Güner ' i  kadromuza dahil ettik. 

1930 Bafraspor Ailesine gelmek isteyen futbolcular kervanına kendi Bal ligi ekiplerinden Ladikspor'un uzun yıllar kaptanlığı yapmış ofansif orta saha oyuncusu  deneyimi ve  tercübesi ile bizlere katkı sağlayacağını düşündüğümüz 32 yaşındaki Vehbi Bayraktar'ı 
kadromuza dahil ettik.

İnşallah o sene bu sene olur diye yola çıktığımız bu zorlu karlı  virajlı yolda bu işi başarmak istiyoruz.

" Cefakar Taraftarımızı ve Şehrimizi Mutlu Etmek İstiyoruz " 

Bunu cefakar taraftarımız ve  tüm şehir ile başaracağız, yeterki bizleri maddi ve manevi yönde desteklemeye devam etsinler. Onları bu sene mahçup etmek istemiyoruz ve onları bu sene mutlu etmek istiyoruz.

" Yönetimizle Hata Yapmak İstemiyoruz " 

 Yönetimizdeki değerli arkadaşlarımızla 1930 Bafraspor futbol takımına faydalı olacak, karekterli futbolcuları Ailemize katmaya çalışıyoruz, yani hata yapmamaya çalışıyoruz. Bunları yaparkende takımdaki dengeleri bozmadan yapıyoruz, bütçemizi aşmadan transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 

" Zor Maçlar Periyodu Bizleri Bekliyor " 

İkinci Devre 13 resmî maçta 2 resmî maçı oynayarak geri de bıraktık. Bunlardan 1 galibiyet çıkarırken, 1 de beraberlikle sahadan ayrıldık. Zor bir maç periyodu bizleri bekliyor, her maç bizler için final maçı. Kalan 10 maçta kaza geçirmeden fazla puan kaybı yaşamadan takımımıza dahil ettiğimiz  transferlerle ligin sonun da ipi göğüslemek istiyoruz. Biliyoruz işimiz  zor olacak, bununda farkındayız ve iyi biliyoruz ki kolay bir şey yok. 


Bizler teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerlerimize güveniyoruz onlar da bu güveni boş çıkarmayacak. 

Yıldız, son olarak 1930 Bafraspor futbol takimı ailesine transferi bir futbolcu kardeşimizi daha  dahil ederek kapatacağız dedi.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim